Česko-nizozemská konverzace bezplatně ke stažení

Kdo hledá konverzační fráze v cizích jazycích, má možnost si nastudovat konverzaci v různých jazykových kombinacích na stránkách NonBabylon konverzace nebo si odtam přímo stáhnout brožurku v PDF souboru, která vytištěná poslouží jako praktický pomocník pro pobyt v zahraničí.

Nechybí ani česko-nizozemská konverzace, která je ve své podobě na internetu jedinečná. Mimo základních slovíček jako časových údajů, číslovek, dnů v týdnu, názvů obchodů apod. a základních zdvořilostních i praktických frází k ubytování, návštěvě lékaře nebo nákupu nechybí jednoduchý úvod do problematiky výslovnosti.

Přehled dalších jazyků: arabština, angličtina, balijština, běloruština, čeština, čínština, esperanto, francouzština, hebrejština, hindi, chorvatština, indonéština, italština, latina, lingala, lotyština, lužické srbština, maďarština, němčina, norština, perština, polština, portugalština, ruština, řečtina, slovenština, slovinština, španělština, švédština, turečtina, vietnamština.

Snad jedinou skvrnou na kráse je spodní mapka na stránce 11 převzatá z našich stránek. Škoda, že autoři neuvedli jméno autora.